0229-757080

1001 Nacht Themafeest Egmond!

(0)

vanaf

64,50

p.p. excl. BTW

1001 Nacht Themafeest Egmond!
 • Feesten

Omschrijving

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht tijdens dit Oosters themafeest in Egmond. Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger Python!  

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen door onze Oosterse schoenpoetser die op speciale wijze zal verwelkomen. Met glimmende schoenen treed u de feestzaal binnen die deze avond is omgetoverd tot prachtige Oosterse locatie compleet met thee- en waterpijp terras. Welkom in Marrakech!

1001 Nacht Personeelsfeest Egmond!

Duik op deze locatie in de ontspannen sferen van Oosterse geuren als wierook en andere specerijen. Met een drankje in uw hand ploft u neer op het imposante oosterse hemelbed met de vele kleurrijke doeken en zachte kleurige zitkussens. Relax en kom tot rust! Nieuwsgierig kijkt u vervolgens om u heen. Achter de doorzichtige voile gordijntjes maakt u al snel kennis met een ‘echte’ waarzegster. Voorspel uw toekomst zodat u alvast weet wat u de komende periode kunt verwachten! Op naar het thee- en waterpijp terras. Neem plaats op de grappige stoeltjes of kussentjes en neem een flinke teug terwijl u in kleermakershouding zit. Dan voelt u ineens iets glibberigs in uw nek. Het is Sultan Abd-el-Moumen met zijn eigen huisdier, een enorme tijger Python! Ga samen met deze sissende slang op de foto zodat u trots thuis kunt vertellen dat u zonder enige vorm van angst dit dier op uw schouders heeft gedragen! Ondertussen heeft de DJ de oosterse muziek verruild voor de bekende hits van nu en danst u op het wereldberoemde Djemaa el Fna plein waar dit Marokkaanse feest helemaal losbarst!

Tijdens dit 1001 nacht personeelsfeest Egmond zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft in oosterse sferen. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk de feestavond verder uit te breiden met een drankarrangement of Oosters buffet in stijl. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Overigens is het mogelijk om dit oosters thema verder uit te breiden met extra entertainment, een Henna Tattoo kraam of andere gekke onverwachte acts. Dit 1001 nacht personeelsfeest Egmond is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   50 personen

   Tijdsduur

   4.00 uur

   Prijs

   € 74,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)

   € 72,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)

   € 69,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)

   € 67,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)

   € 64,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)

   Inclusief
   Ontvangst door Oosterse schoenenpoetser
   Waterpijp- & Theeterras
   Waarzegsters kraam
   Vuurspuw show (+/- 10 min)
   Entertainers 2 personen
   Photoshoot met echte levende Tijger python (30 min)
   DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
   Aankleding van locatie in 1001 nacht sferen

   Exclusief
   Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

   Uitbreidings opties
   Drankarrangement (bier, wijn, fris)
   (Oosters) Buffet of Barbecue
   Henna Tattoo kraam