0229-757080

Hou van Holland Feest Egmond!

(0)

vanaf

39,50

p.p. excl. BTW

Hou van Holland Feest Egmond!
 • Feesten

Omschrijving

De gezelligheid van de TV-zaterdagavond zelf beleven? Dat kan bij dit Hou van Holland feest Egmond. Neem plaats en maak u klaar voor een spannende strijd. Wie is uw teamcaptain? Kunnen jullie je collega’s de baas? En wat weten jullie over Nederland? Een interactieve spelshow samen met uw collega’s te zien op groot videoscherm gecombineerd met complete Hollandse feestavond vol hits, dans en fantastisch entertainment!  

Ontvangst

De teams nemen plaats aan tafel, de quizmaster stelt zich voor en de captains nemen hun juiste positie in. Het is tijd voor ‘Hou van Holland!’

Hou van Holland Feest Egmond!

Tijdens de eerste ronde testen we uw stressbestendigheid tijdens de ruimtelijk inzicht ronde. Heeft uw team een goede score? Hoogste tijd voor de Bekende Hollanders. Weet uw teamcaptain u de BN-ers uit te leggen zonder hun naam te zeggen? En hoe staat het met uw kennis van de Nederlandse taal? Op een groot video scherm komen vragen over hilarische bloopers, oude Nederlandse tv reclames (zoals Calvé pindakaas en Ik wil Bolletje!) en verschillende TV tunes voorbij. Tussendoor starten we een paar gezellige meezingers want ook hier zijn extra bonuspunten mee te verdienen. Het laatste gedeelte van de show bestaat uit de grote muziekquiz ‘herken de Hollandse pop klassiekers!’ Weet u de Hollandse Nederpop juist te combineren, dan gaan de punten naar uw team! Maar welk team heeft aan het einde van de spelshow het beste resultaat? Beleef een professionele show waarbij gezelligheid en strijd gegarandeerd is! De presentatie is in handen van een quizmaster en de onderdelen zijn interactief door beelden en fragmenten op het videoscherm. Na de spelshow is de dansvloer geopend en danst u op de vele hits en verzoekjes tot in de late uurtjes!

Tijdens dit Hou van Holland feest Egmond zorgen wij dat de locatie de juiste uitstraling heeft in Hollandse sferen. Deze feestavond is mogelijk bij een gezellige horecalocatie, maar kan ook bij u intern binnen uw eigen bedrijf. Tevens is het mogelijk om deze avond verder uit te breiden met een drankarrangement of buffet. Na uw aanvraag zorgen wij voor een voorstel met daarin onder andere het programma en eventuele uitbreidingsopties waaronder locatie mogelijkheden en bijvoorbeeld een buffet menu. Dit Hou van Holland feest Egmond is ook (op aanvraag) mogelijk in de rest van Nederland.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   50 personen

   Tijdsduur

   4.00 uur

   Prijs

   € 49,50 p.p. excl BTW (Bij 50 tot 60 personen)

   € 47,00 p.p. excl BTW (Bij 61 tot 70 personen)

   € 44,50 p.p. excl BTW (Bij 71 tot 80 personen)

   € 42,00 p.p. excl BTW (Bij 81 tot 90 personen)

   € 39,50 p.p. excl BTW (Bij 91 tot 100 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding (Quizmaster)
   Spelmaterialen Hou van Holland Dinerspel
   Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
   Prijs voor de winnaars!
   DJ Drive Inn Show met licht & Geluid
   Aankleding van locatie in Hollandse sferen!

   Exclusief
   Locatiehuur (Afhankelijk van locatie maar vervalt bij afname van drankarrangement)

   Uitbreidings opties
   Drankarrangement (bier, wijn, fris)
   Buffet of Barbecue
   Zangeres