0229-757080

Mannen tegen vrouwen Quiz!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

Mannen tegen vrouwen Quiz!
 • Vrijgezellenuitjes Egmond
 • Quizzen in Egmond

Omschrijving

Mannen houden niet van seks! En vrouwen kunnen prima achteruit in parkeren! Een spel dat bol staat van de discussies! Tijdens de verschillende rondes worden beide seksen getest. Een complete en gezellige quiz met spanning, ‘zware emoties’ maar vooral heel veel humor! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden op een gezellige horeca locatie ontvangen door onze quizmaster. Bij binnenkomst plaatsen we direct de mannen bij de mannen, en daar recht tegenover de vrouwen bij de vrouwen!

Vrijgezellenfeest Quiz in Egmond!

Zodra iedereen er klaar voor is start onze quizmaster met een introductie. Welkom, bij de mannen tegen de vrouwen! Na een korte voorstel ronde beginnen we met het eerste onderdeel; de foto dilemma ronde! Om beurten zien de teams op het grote videoscherm een stelling over het andere geslacht. Waarvoor kiest de Nederlandse man of de Nederlandse vrouw? In de tweede ronde gaan we beide teams testen op hun muziekkennis. Wie heeft de grootste algemene muziekkennis? Het team dat het als eerste weet mag het zeggen! Ronde drie bestaan uit tegenstellingen waarbij beide geslachten kunnen kiezen tussen de mannen of de vrouwen. Dan komen we bij de meest hilarische ronde van de Mannen tegen de Vrouwen, want ronde vier betekend het letterpakkenspel! Om beurten komen vier personen uit beide teams naar voren en trekken een vierkant letterpak aan met op iedere zijde een letter. In twee minuten tijd moet het team de juiste vierletter woorden creëren op de vragen. Hierbij vooral elkaar niet in de weg lopen natuurlijk… Ronde vijf bestaat uit het raden van beroemdheden van het andere geslacht en hierbij mag de teamcaptain de personen alleen uitbeelden. Weten jullie dames Brad Pitt, Jeroen Pauw of Shrek te raden? En heren, lukt het jullie om Paty Brard, Amy Winehouse of Doutze Kroes uit te beelden? Verder met de finale ronde waarin nog vele punten te verdienen zijn! Na een zenuwslopende strijd tussen beide seksen is het einde inzicht. De punten worden geteld en de winnaars worden gehuldigd! Wie wint deze strijd tussen de mannen en de vrouwen?!

Tijdens deze mannen tegen de vrouwen quiz hebben we tussendoor een korte pauze. De mannen tegen de vrouwen is ook als lunch versie of als dinerspel te spelen met tussen de rondes door een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Uiteraard dient uw gezelschap wel zowel uit mannen als vrouwen te bestaan, maar maakt het voor het spel niet uit of er bijvoorbeeld 8 mannen meedoen en maar 5 vrouwen. Voor meer informatie over dit bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest quiz in Egmond, neemt u vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   2.30 uur

   Prijs

   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding (Quizmaster)
   Spelmaterialen Mannen tegen de Vrouwen Quiz
   Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
   Prijsje voor de winnaars!