0229-757080

Ontdek de Mol Quiz!

(0)

vanaf

27,50

p.p. excl. BTW

Ontdek de Mol Quiz!
 • Quizzen in Egmond

Omschrijving

Wie is er binnen uw groep nog te vertrouwen? De meest betrouwbare personen zijn stuk voor stuk verdacht. Het is niet te voorspellen deze avond, of kunt u dat toch wel? Wie durft u binnen uw team vragen en opdrachten te laten spelen? Vanavond bent u alleen van uw eigen rol zeker… bent u de Mol? 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden ontvangen op een gezellige horeca locatie in Egmond. Neem samen met uw team plaats aan de tafel en kijk eens om u heen. Wie is hier vanavond te vertrouwen, en wie vooral niet?!

De Mol Quiz Egmond!

Tijdens deze spannende quiz speelt u in verschillende teams tegen elkaar. Maar niet alleen de verschillende teams zijn uw vijand. Ook is er in ieder team een mol aanwezig die vragen en opdrachten van uw team probeert te saboteren. Bij dit spannende interactieve spel proberen de teams aan tafel elkaar voortdurend af te troeven door middel van list en bedrog. Hoogmoed, afgunst, dubbelspel en wantrouwen wisselen elkaar gedurende het spel in rap tempo af. De mol loert iedere minuut op zijn kans en u zult heel alert moeten zijn om in de gaten te krijgen wie binnen uw team de mol is. U probeert daarom verdachte acties te ontlokken bij uw overige teamleden om zodoende de mol te kunnen achterhalen. Maar hoe komt u erachter wie de Mol binnen uw team is en belangrijker nog; hoe zet u hem buiten spel?

Bij de Ontdek de Mol quiz Egmond zijn de verschillende teams bij ons bekend, en de mollen worden ingelicht over het verloop van de avond. Onze quizmaster kent alle details en weet natuurlijk wie de mollen zijn. Een spel dat bol staat van wantrouwen en echte mollenstreken! Deze unieke quiz is overigens verder uit te breiden met een heerlijke lunch of een uitgebreid diner waarbij de gangen tussen de rondes door worden geserveerd. Elimineert u de mol binnen uw team? Laten we het voor u hopen! U geniet in ieder geval van deze Ontdek de Mol quiz Egmond met een spannend en onthutsend einde!

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   2.30 uur

   Prijs

   € 32,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 31,00 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 29,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 28,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 27,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Ontvangst met 1 drankje p.p. (bier, wijn, fris)
   Professionele begeleiding (Quizmaster)
   Spelmaterialen Ontdek de Mol Quiz
   Quiz geprojecteerd op groot scherm met stemkastjes
   Prijsje voor de winnaars!