0229-757080

Solextour Egmond!

(0)

vanaf

58,50

p.p. excl. BTW

Solextour Egmond!
 • Sportieve Activiteiten Egmond

Omschrijving

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Egmond? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Egmond. Halverwege de tour maken we een korte stop bij een dorpscafé voor een borrel met bittergarnituur! 

Ontvangst

U en uw gezelschap worden door onze solex expert ontvangen in Egmond. Na de introductie en proefrit nemen we de solex ter hand en gaan we vol gas door de mooie omgeving van Egmond!

Prachtige Solextour Egmond!

Genieten van de mooie dorpjes, uitgestrekte weilanden en prachtige waterpartijen in de frisse buitenlucht. Dat is wat u beleefd tijdens deze solextour Egmond en haar fantastische omgeving. Met onze begeleider voorop maakt u een heerlijke tour langs al het moois dat Egmond te bieden heeft. Halverwege de solextour stopt u bij een gezellig dorpscafé voor een borrel met bittergarnituur. Samen met uw collega’s, vrienden of familie klets u onder het genot van een drankje binnen even gezellig bij, of bij mooi weer buiten op het terras. Hierna starten we de solex opnieuw voor het laatste gedeelte van de tour. Aangekomen op de eindlocatie nemen we afscheid van de solex en vervolgt u uw programma.

De startlocatie van deze solextour Egmond kunt u in overleg met ons bepalen. Wilt u bijvoorbeeld starten vanuit uw huis of juist vanaf uw werklocatie dan is dat geen probleem. Dit is tevens al in onderstaande prijs meegenomen. De tour is tevens ook mogelijk vanuit andere plaatsen waarbij u in overleg met ons ook het eindpunt kunt bepalen. Uiteraard is het mogelijk om deze solextour Egmond verder uit te breiden met een aanvullend programma of diner of buffet na afloop. Voor meer informatie neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op.

  

INFORMATIE AANVRAGEN

  Wanneer een Informatie Aanvraag?
  Bij een informatie aanvraag sturen wij u per email een vrijblijvend voorstel. Indien u na ontvangst gebruik wilt maken van het voorstel, kunt u dit bij ons aangeven en checken wij uw voorkeursdatum op beschikbaarheid.


  Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.

  DIRECT RESERVEREN

   Wanneer Direct Reserveren?
   Heeft u genoeg aan de informatie op de website en wilt u boeken? Dan vult u het Direct Reserveren formulier in. Wij checken direct of de datum beschikbaar is en indien dit het geval is ontvangt u per email de bevestiging van uw reservering!


   LET OP: Betreft uw uitje op zeer korte termijn (binnen 1 week), dan raden wij u aan telefonisch contact op te nemen!


   Let op: Hotmail- of Gmail adressen kunnen als ongewenst gemarkeerd worden! Neem contact met ons op als u binnen drie dagen nog geen reactie heeft ontvangen.


   Specificaties

   Mogelijk vanaf

   12 personen

   Tijdsduur

   3.00 uur

   Prijs

   € 62,50 p.p. excl BTW (Bij 12 tot 20 personen)

   € 61,50 p.p. excl BTW (Bij 21 tot 30 personen)

   € 60,50 p.p. excl BTW (Bij 31 tot 40 personen)

   € 59,50 p.p. excl BTW (Bij 41 tot 50 personen)

   € 58,50 p.p. excl BTW (Bij 51 tot 60 personen)

   Inclusief
   Professionele begeleiding
   Drankje met bittergarnituur tijdens de pauze
   Solexhuur 1 per persoon incl. helm (verplicht)
   Tour van 3 uur en volle tank benzine
   Transportkosten solexen (op gewenste start- en eindlocatie)