activiteiten Egmond aan Zee in de spotlight!

De Winter Pubquiz Egmond!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Egmond Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Egmond!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Egmond op te lossen!

Solextour Egmond!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Egmond? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Egmond!


categorieën uitjes Egmond aan Zee!

Sportieve activiteiten Egmond aan Zee

(0)

Spelprogramma's Egmond aan Zee

(0)

Quizzen in Egmond aan Zee

(0)

Teambuilding Egmond aan Zee

(0)

Workshops Egmond aan Zee

(0)

Vrijgezellenuitjes Egmond aan Zee

(0)

Interactieve Uitjes Egmond aan Zee

(0)

Rondleidingen Egmond aan Zee

(0)

Individuele uitjes Egmond aan Zee

(0)

Bedrijfsfeest Egmond aan Zee

Een uniek bedrijfsfeest Egmond aan Zee beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Egmond aan Zee voor een unieke belevenis in dit mooie dorp. Egmond aan Zee is een gezellig dorp met een rijke geschiedenis die vooral terug te zien is in het authentiek karakter. Eeuwenoude vissershuisjes, superleuke winkelstraatje, het voormalige Zeemanshuis, de prachtige vuurtoren, de rust van de duinen en natuurlijk het strand en de zee! Dit echte kustplaatsje herbergt vele restaurants, strandpaviljoens en ijssalons door het dorp heen. Even waan je je hier weg en denk je op een warme zomerdag alsof je in het zuiden van Europa op vakantie bent. De gemoedelijkheid van Egmond aan Zee, de heersende rust en combinatie met gezelligheid van horeca en evenementen maken Egmond aan Zee tot een ideale plaats voor een gezellige dag met uw groep of gezelschap!

Geniet van een uniek en origineel bedrijfsfeest Egmond aan Zee met uw gezelschap!

Een origineel bedrijfsfeest Egmond aan Zee beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke bedrijfsuitjes of afdelingsfeesten in Egmond (en Egmond aan Zee) graag! Dit prachtige dorp biedt vele mogelijkheden op het gebied van een dagprogramma of avondfeest met collega’s. Wij laten u daarom tijdens uw bedrijfsfeest Egmond aan Zee graag kennis maken met deze stad en haar inwoners. Van activiteiten door het centrum van Egmond aan Zee tot aan unieke dinerspellen en feestavonden bij een gezellige horeca locatie. Wij maken uw bedrijfsfeest Egmond aan Zee) op maat naar uw wensen en voorkeuren!

Voor meer informatie over uw bedrijfsfeest Egmond (en Egmond aan Zee) kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Egmond aan Zee!