activiteiten Egmond aan Zee in de spotlight!

De Winter Pubquiz Egmond!

Tijdens deze quiz speelt u diverse rondes met vragen, opdrachten, muziek en geluidsfragmenten, waarbij de winter centraal staat en u antwoord geeft via echte stemkastjes op het grote scherm! 

Moordspel Egmond Moord Bij De Maffia!

Don Corleone wordt tijdens zijn eigen verjaardagsfeest dood terug gevonden op het toilet van zijn eigen ‘casa’. Eén van de aanwezigen moet de moordenaar zijn. Maar wie heeft deze gruwelijke moord gepleegd? 

CSI-Pad Moordspel Egmond!

Doorzie jij de roddels, leugens en intriges van de verdachten? Heb jij het zesde zintuig in het ontdekken of iemand liegt of bedriegt? Dan ben jij samen met jouw team in staat deze moord tijdens dit IPad teamuitje Egmond op te lossen!

Solextour Egmond!

Altijd al eens op een ouderwetse solex willen rijden? Of gaat u juist terug naar uw jeugd tijdens deze solextour Egmond? Vandaag maakt u een prachtige tour van 3 uur door de omgeving van Egmond!


categorieën uitjes Egmond aan Zee!

Sportieve activiteiten Egmond aan Zee

(0)

Spelprogramma's Egmond aan Zee

(0)

Quizzen in Egmond aan Zee

(0)

Teambuilding Egmond aan Zee

(0)

Workshops Egmond aan Zee

(0)

Vrijgezellenuitjes Egmond aan Zee

(0)

Interactieve Uitjes Egmond aan Zee

(0)

Rondleidingen Egmond aan Zee

(0)

Individuele uitjes Egmond aan Zee

(0)

Rondleidingen Egmond aan Zee

Unieke rondleidingen Egmond aan Zee beleven?

Welkom bij Eenhoorn Evenementen!
Een professioneel Organisatie- en Evenementenbureau Egmond aan Zee voor een unieke belevenis. Egmond (en Egmond aan Zee) is een gezellig dorp met een rijke geschiedenis die vooral terug te zien is in het authentiek karakter. Eeuwenoude vissershuisjes, superleuke winkelstraatje, het voormalige Zeemanshuis, de prachtige vuurtoren, de rust van de duinen en natuurlijk het strand en de zee! Dit echte kustplaatsje herbergt vele restaurants, strandpaviljoens en ijssalons door het dorp heen. Even waan je je hier weg en denk je op een warme zomerdag alsof je in het zuiden van Europa op vakantie bent. De gemoedelijkheid van Egmond, de heersende rust en combinatie met gezelligheid van horeca en evenementen maken Egmond tot een ideale plaats voor een gezellige dag met uw groep of gezelschap!

Geniet van unieke en originele rondleidingen Egmond aan Zee met uw gezelschap!

Originele rondleidingen Egmond aan Zee beleven? Eenhoorn Evenementen organiseert vele mogelijke rondleidingen en bezichtigingen in Egmond aan Zee graag! Dit prachtige dorp kent vele verhalen over de rijke historie uit bijvoorbeeld de gouden eeuw. Wij laten u daarom tijdens uw rondleidingen Egmond aan Zee graag kennis maken met het dorp en haar inwoners. Van een rondleiding met een gezellige gids tot aan rond tours per step, fiets, solex of tuk tuk. Heeft u wensen en voorkeuren? Wij maken uw rondleidingen Egmond aan Zee op maat!

Voor meer informatie over alle mogelijke rondleidingen Egmond aan Zee kijkt u op onze website of neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers!

unieke themafeesten Egmond aan Zee!

Travel around the World Egmond!

Vandaag bent u de globetrotter en vliegt u van continent naar continent. Waag een gokje bij het casino in Vegas, duik de drukke straatjes in van Marrakech of dans tot diep in de nacht onder de palmbomen!

1001 Nacht Themafeest Egmond!

Treed binnen in de wonderlijke wereld van 1001 nacht! Neem plaats op het thee terras, dans op het Djemaa el-Fna plein, geniet van verschillende smaken uit de waterpijp, voorspel uw toekomst bij de waarzegster of maak kennis met een echte Tijger python!

Het Foute Campingfeest Egmond!

Ga terug naar de oer-Hollandse gezelligheid van de camping tijdens dit campingfeest. Beleef samen een gezellig fout feest Egmond in de campingkantine!

Apres Ski Party Egmond!

Welkom in deze Tiroler skihut die speciaal voor u vanavond geopend is! Verschillende winterse activiteiten staan op u te wachten met bovenop de bar onze zingende skilerares ‘Die Trudi’!